Smärt-o-meter

Det ju någonting oerhört spännande med smärtor, olyckor och ärr. Så jag har satt ihop en smärt-o-meter! Jag blandar friskt/fritt (…) neuropatisk smärta och psykogen smärta, då de ändå hänger ändå ihop på ett eller annat sätt:

10 poäng

Jag åkte X2000, var bakis och bröstet kändes som en pulserande ångestsvulst. Det var november och mörkt utanför tågfönstret hela resan. Jag grät från avgång till ankomst. Hela mitt liv var nedpackat i två väskor och jag hade varken längre hemnyckel eller hemstad. Bara ett nykrossat hjärta.

9 poäng

När jag vrickade nacken av ett spikrakt hopp/fall från en skateboard. Det blixtrade till framför ögonen och lät som misshandeln ur American History X när skallen krossades mot trottoarkanten. Låg blixtstilla på ett röntgenbord en hel dag efter. Kontentan: ”Du har inte brutit något, men vrickat nacken. ivermectin medicine use Vi ser också att du har två kotor hoptryckta eller hopväxta i mitten av ryggen. Svårt att säga hur det gått till.” Jag tror fortfarande det var mitt skateboardhopp som orsakade abnormiteten. Ibland kommer ett par (100?) nerver i kläm där eller så gnuggar kotorna sig emot varandra lite väl länge och då ilar det ut smärta ända ut i revbenen över hjärtat och lungorna, bak ner i korsryggen och i svanken ut i lårbena. Det är också oskönt.

8 poäng

Hade fått tid att operera bort en visdomstand jag hade problem med. Kroppen hann före och tog kål på den största nerven i tanden en lördagsnatt. Svimmade mellan fem till sex gånger under en timme och fick sitta upprätt under hela natten för att blodet inte skulle rusa upp i huvudet och börja pumpa i käken. Kl 8 när St. Eriks tandakut öppnade var nerven stendöd och jag lycklig som en lärka. ivomec d ovin

7 poäng

Att höra sanningen från någon annan, när jag inte själv ser den.

6 poäng

Att tina upp. Både inifrån och utifrån.

5 poäng

Att vara arg.

4 poäng

Att vara sjuk och inte veta varför. Delad plats med ångest.

3 poäng

Få sprutor i stortån. Jag hade nageltrång som barn och blev opererad fyra gånger i varje stortå. para qu sirve la pastilla ivermectina de 6 mg Man fick två bedövningssprutor som de satte på var sida om nageln de skulle operera. Inte mycket svängutrymme på den delen av kroppen för sådana aktiviteter.

2 poäng

Är även tilldelad en kropp med överrörliga leder. Detta resulterar i att om jag inte håller musklerna i trim, så de i sin tur kan hålla lederna på plats, är vissa stycken ute på seglass då och då. Ackompanjerat till mitt musik- och dansintresse är det ofta fötter och höfter som drabbas.

På delad poängplats hamnar också att skära av sig fingertoppen. Jag är inne på både pek- och ringfingertopp nummer två.

1 poäng

Slå i lilltån och tjuvnerven aka cp-nerven.

Leave a Reply