Lucka 3

Här fick jag en publik.

I helgen när jag besökte mammas stuga i Skattungbyn råkade jag ut för en liten bastu-incident. Lampan i bastun var trasig och det enda ljuset jag kunde orientera mig av i bastun var skenet av ett par luddiga stjärnor bakom molnen genom ett kryphål till fönster. På väg ut missbedömde jag avståndet mellan aggregat och dörr. Vände mig om lite väl hastigt, i samma rörelse hör jag ”psssst” och efter det sprider det sig en frätande smärta över höger skinka.  Fick en snygg etikett på 10×4 cm. Det hela har skött sig rätt bra, men med lite påtryckningar från annat håll (orolig mamma) besökte jag idag distriktssköterskan på vårdcentralen för att få det omlagt och kolla att allt var okey.

–       Nämen stackars kära lilla du! Det måste gjort ont, säger hon medan hon vajar fram och tillbaks med hela överkroppen och slutar med att lägga huvudet på sned. Vänta här en liten stund! Jag ska bara hämta en kollega.

Eh… Vänta? Där ligger jag med rumpan bar och strumpbyxorna neddragna runt mina anklarna likt fotbojor. Mer förutsägbar kan man väl knappast bli?

In kommer nästa.

–       Men ÅH aj aj aj aj! Även hennes huvud hamnar på sned. ivermectina 6 mg contraindicaciones Ja, det var ju väldigt rött! Du, det är nästan lika rött som dina små trosor!

Nu öppnas dörren igen och in kommer en till. ivermectina indicazioni

–       Var det dig jag pratade med i telefon? Ja, brännskadan? Jo, se där! Så rött!

Sen tjattrar de i kör en stund om aggregat, ugnar och min röda röda brännskada . ivermectina farmalisto Den första lägger om såret och till slut får jag dra upp strumporna, ner kjolen och på med mössan.

–       Och den där lilla rumpan skall du vara rädd om i fortsättningen, ingen sol i sommar!! Om du blir tvungen så smörj ordentligt.

Tack och hej!

3 Comment

  1. olaa says: Reply

    ha ha vad snällt! Men tyvärr kryper fåfängan in här då man “måste” ha en plattv när man ska göra mogna saker som att spela xbox osv! 🙂 men jag jobbar på en plan….sakta men säkert ha ha! Imorn blir det fler lass med fotbollsskor, jeans, “skatecargobrallor a la 1997”, tshirts, lampa ja en himla massa 😀 bort bort bort. Hur mår skinkan by the by? 🙂

  2. annaelvira says: Reply

    😉 den är öm och generad

  3. […] bränner halva skinkan på bastuaggregatet. Gör brasor och plockar mossa. Fullmåne. Besöker distriktssköterskan på Årsta Vårdcentral. Får ny tv, en soffa man kan sova i, och en taklampa från 1940. Går på […]

Leave a Reply