Lucka 3

Idag bjuds det på en fantastisk huskur. Den är både ekologisk, billig och mest verksamma jag testat från syntetiska brustabletter till dyra piller och häxblandningar från “hälsokosten”. give children ivermectin? Stärker både immunförsvaret och rensar ut sjukdomar som gifter.

Koka upp 2-3l vatten med:

Storleken av en skogshuggares tumme och lillfinger ingefära

1 stor citron

4-6 skalade vitlöksklyftor

Allt ekologiskt givetvis.

Skölj allt och dela upp det i grova delar. can i use ivermectin cow on sheep Kör ned alltsammans i stor kastull i vattnet och koka upp. Låt sjuda i 1h. Sila. Voilà!

Drick tillsammans med te eller som det är, 5-6 koppar/dag om man är sjuk. Jag brukar ta ett par koppar/dag då jag bara känner mig allmänt i sämre form än vanligt. Drick dock försiktigt, i och med att det är starkt utrensande kan man må rätt illa om det sker för fort. Tappa upp på flaska och förvara i kyl, så håller det ett par dagar. mectizan and george merck

 

3 Comment

  1. allis says: Reply

    den verkar lite läskig för att vara helt ärlig 😉

  2. allis says: Reply

    kan man dricka den varm?

  3. Maria Lallerstedt says: Reply

    Verkar oerhört stärkande; jag är nyfiken på allt nytt(igt) som jag inte intagit tidigare i mitt liv.

Leave a Reply